Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.- Odobravanje najviših iznosa kredita bez žiranata;

- Sigurnost otplate kredita u slučaju nastanka tri vrste događaja, na način da osiguravajuća kuća preuzima otplatu dijela duga

- Polica osiguranja otplate kredita sa najširim pokričem u BiH;

- Realizacija kredita bez naknade

Osluškujući potrebe klijenata u okruženju i vremenu u kojem danas živimo, u kojem je briga za sigurnost i vlastitu budućnost svakodnevica, UniCredit Bank je kreirala novi proizvod: Osigurani kredit.

"Nova kreditna linija je rezultat kontinuiranog praćenja bh. tržišta, te prepoznavanja potreba naših klijenata, u skladu sa bankarstvom stvarnog života. Ovaj jedinstveni kreditni proizvod, uz osiguranje otplate kredita, će potrebe klijenata za gotovinom zadovoljiti na sigurniji i jednostavniji način", izjavio je Berislav Kutle direktor UniCredit Bank.

Osnovne krakteristike osiguranih kredita su:

- odobravanje najviših iznosa kredita bez žiranata; polica osiguranja otplate kredita sa najširim pokrićem u BiH;

- sigurnost otplate kredita u slučaju nastanka tri vrste događaja, na način da osiguravajuća kuća preuzima otplatu dijela duga:

- Pokriće u slučaju BOLOVANJA 3 X 8 mjeseci (anuiteta) – u tijeku otplate kredita 3 puta može nastupiti bolovanje;

- Pokriće u slučaju NEZAPOSLENOSTI 3 X 6 mjeseci (anuiteta) – u tijeku otplate kredita 3 puta može nastupiti nezaposlenost;

- NESRETNI SLUČAJ - ostatak duga po kreditu;
realizaciju kredita bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva za korisnike -

- JES! Paket računa do 30.11.2012.; iznos kredita do 40.000 BAM.

O UniCredit-u

UniCredit je vodeća europska banka s jakim korijenima u 22 zemlje kao i cjelokupnom međunarodnom mrežom prisutnom na skoro 50 ostalih tržišta, s približno 9.600 poslovnica i preko 162.000 zaposlenika.

Razumijevanje stvarnog života i potreba pojedinaca, tvrtki i lokalnih zajednica je u središtu naše stručne predanosti. Pružamo konkretne odgovore i stvarne prednosti na izazove i mogućnosti s kojima se naši klijenti suočavaju.
UniCredit je tržišni lider u regiji CEE, gdje je jedan od najvećih bankarskih igrača poslujući putem najveće mreže s preko 3,900 poslovnica. Grupa posluje u sljedećim državama: Austrija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Republika Češka, Estonija, Njemačka, Mađarska, Italija, Latvija, Litva, Kazahstan, Kirgistan, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Turska i Ukrajina.

O UniCredit Bank

UniCredit Bank nastala je spajanjem UniCredit Zagrebačke banke i HVB Central Profit banke 4.3.2008. godine. S ukupnom aktivom od preko 3,4 milijarde KM, kapitalom od preko 429 miliona KM i skoro milion klijenata,

Banka upravlja mrežom od 90 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH.

Aktuelnosti

Prijavite se na naš newsletter - informacije o nekretninama i biznisu

< jdoc:include type="modules" name="overlay" style="xhtml" />